Toggle menu

Nansi Spinmuseum

inrichting benedenruimte theater

In dit museum annex werkplaats verbeelden we verhaal van Anansi, Kompa Nanzi en Aunt Nancy  voor kinderen. Op een grote  wereldkaart op glas zie je de reizen van Nansi via de slavenroutes uit het verleden. Samen met SO-Studio en Tweakhout.

OPDRACHTGEVER

Theater De Vaillant

JAAR

2015

Met een Afrikaanse boom als verteltroon en enkele beeldschermen kunnen kinderen de avonturen van Anansi uit verschillende windstreken bekijken en beluisteren. Er zijn kijkdoosjes met verschillende verhalen en de ruimte is bekleed met gordijnen met Afrikaanse motieven, waarachter zich diverse verrassingen bevinden.

theater De Vaillant

Op een steenworp afstand van de oude binnenstad van Den Haag is theater De Vaillant gesitueerd. Het theater biedt een programma waarin allerlei groepen en artiesten uit de rijke diversiteit van de stad elkaar ontmoeten en bewonderen. Opus Design ontwierp het beeldmerk en de identiteit voor dit sympathieke theater waar vooral de podiumkunsten van de vele amateurs in de stad worden ondersteund.

OPDRACHTGEVER

theater De Vaillant

JAAR

2013

Leerlingen van praktijkschool De Einder voor voortgezet onderwijs leren in de praktijk en op school. Als stage in het derde jaar werken ze bij Einde(r)loos Lekker in De Vaillant. Zij leren en werken in de keuken, de bediening en de gastenontvangst. Opus maakte een combi-logo voor het restaurant.